Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudna odluka

Casillas će morati potražiti novi klub?! Mourinho poslao jasnu poruku

Real Madrid je na gostovanju kod Zaragoze u 29. kolu Primere odigrao 1:1, prvenstveno zahvaljujući intervencijama Diega Lopeza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vratar koji je u siječnju došao na Santiago Bernabeu kao zamjena za ozlijeđenog Ikera Casillasa (slomio kost u palcu) u nekoliko je navrata imao sjajne intervencije. Casillas će uskoro biti spreman za povratak na gol, ali Jose Mourinho dao je do znanja kako nije siguran da će micati Lopeza.

>> Real nije iskoristio kiks Barce za smanjenje vodstva, Modriću 90 minuta

"Budimo iskreni. S obzirom na to kako Diego igra, bit će ga vrlo teško maknuti s gola. Ne mogu reći sa sigurnošću da će ostati na vratima do kraja sezone, ali trenutno igra vrlo dobro. Što se tiče Casillasa, ne vjerujem da će mi biti na raspolaganju protiv Galatasaraya u srijedu, ali će sigurno biti na klupi iduću subotu protiv Levantea", najavio je Mourinho.

Real u španjolskom prvenstvu zaostaje za Barcelonom velikih 13 bodova i svi su u klubu svjesni da je borba za obranu naslova izgubljena.

"Sada više nije važno osvojiti naslov, nego osigurati drugo mjesto. Ostali naši ciljevi ostaju isti: osvojiti Kup kralja i proći četvrtfinale Lige prvaka", kazao je Mourinho.

Real u srijedu dočekuje Galatasaray u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a uzvrat je šest dana kasnije u Istanbulu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider