Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ponovno sam sretan'

Casillas se slomio i otkrio kroz što je sve prolazio zbog Mourinhove 'torture'

Kapetan i vratar Real Madrida Iker Casillas iskreno je priznao da ga je odnos bivšeg trenera Josea Mourinha prema njemu natjerao na plač.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski je stručnjak tijekom cijele prošle sezone imao klupsku ikonu na piku, a u siječnju je iskoristio njegovu ozljedu i iz Seville doveo Diega Lopeza koji je do kraja sezone imao status prvog vratara. Priznao je nakon svega kapetan španjolske reprezentacije u razgovoru za web-stranicu Međunarodne nogometne federacije (FIFA) da ga je Mourinhov potez itekako pogodio.

"Plakao sam. Patio sam, nisam se osjećao dobro, noćima nisam spavao", otkrio je Casillas.

Priznao je potom i da je razmišljao o odlasku iz kluba u kojem igra cijelu karijeru. Preduhitrio ga je ipak Mourinho koji je otišao u Chelsea: "Ja sam Madridista cijelom dušom i klub mi je iznad svega. Volio bih se umiroviti u Realu, ali ne bih pravio probleme ako me trener ne želi."

Istaknuo je na kraju Casillas kako je ponovno pronašao sreću u reprezentaciji s kojom će u četvrtak igrati u polufinalu Kupa konfederacija protiv Italije: "Ponovno sam sretan. Nije mi bilo lako, ali sada sam drugi Iker Casillas."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider