Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne kao Pepeu, ali...

Casillas opet branio: Puno mi je stvari prošlo kroz glavu

Španjolski nogometni reprezentativac Iker Casillas vratio se na gol Real Madrida u sklopu 2. kola skupine B Lige prvaka, u domaćoj 4:0 pobjedi protiv danskog Kopenhagena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Vratiti se na gol i pritom nositi dres Real Madrida me čini jako ponosnim! Prošlo je jako puno vremena i puno se toga promijenilo otkako sam posljednji put branio naša vrata. Treba čestitati cijeloj momčadi koja je uspjela pobjediti, iako to nije bilo lako. Imamo sjajnu momčad i moramo se koncentrirati samo na sljedeće utakmice", rekao je Casillas, koji je potom upitan da li je razmišljao o odlasku iz kluba:

>> Nevjerojatno: Pepe se nakon ovoga vratio u igru!

"Kada toliko dugo ne igrate puno vam stvari prolazi kroz glavu. No moj je san nastaviti igrati dok mi god tijelo i um to budu dopuštali, a nadam se da ću posljednje trenutke svoje karijere dočekati ovdje, u Realu. Sada je najvažnije krenuti dalje i nastaviti s dobrim rezultatima", rekao je Casillas nakon sigurne 4:0 pobjede.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider