Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznaje ih obojicu

'Casillas je u teškoj situaciji, a Neymar će imati problema'

Umirovljeni brazilski nogometaš Ronaldo (37) osvrnuo se u razgovoru za As na status njegovog bivšeg klupskog suigrača iz Real Madrida Ikera Casillasa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Casillas je ove sezone u Primeri propustio upisati ijedan nastup, a novi Realov trener Carlo Ancelotti nastavio je s politikom svog prethodnika Josea Mourinha, te na vrata postavlja Diega Lopeza.

K tome, Casillas je u utakmici Lige prvaka protiv Galatasarayja zadobio ozljedu rebra.

"Casillas je u teškoj situaciji. Nije nikad dosad imao takvu konkurenciju, iako je jedan od najboljih vratara u povijesti. Diego je također trenirao zajedno sa mnom i jako je dobar. Zato Ancelotti nema briga kod odabira golmana", rekao je Ronaldo.

Osvrnuo se najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava i na svog sunarodnjaka Neymara, koji je ljetos zamijenio Santos sa Barcelonom.

"Vjerujem da dobri igrači uvijek razumiju jedni druge. Neymar će imati poteškoća ispočetka, ali će onda biti dobar u društvu sjajnih igrača. Prošlu je godinu proveo u Brazilu bez napredovanja. Iako je nogomet u Europi teži, konkurencija će ga učiniti boljim."

Na kraju je Ronaldo iznio svoje favorite za osvajanje naslova u Ligi prvaka: "Real Madrid ima dobre šanse za osvajanje, ali također i Nijemci koji su igrali jako dobro prošle sezone. Real i Barça su uvijek favoriti. Vjerujem da će se bitka voditi između Nijemaca, Barce i Reala."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider