Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpisao na šest godina

Carroll opet ruši rekorde: Otišao iz Liverpoola u još jednom povijesnom transferu

Engleski nogometni reprezentativac Andy Carroll (24) postao je i službeno novi član West Hama u kojem je prošle sezone proveo na posudbi iz Liverpoola...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Carroll je s West Hamom potpisao šestogodišnji ugovor, a "čekićari" su za njegov trajan transfer Liverpoolu platili, navode otočki mediji, 15,5 milijuna funti fiksne odštete, plus bonuse. Iako visina odštetne svote nije potvrđena od strane West Hama, riječ je o rekordnoj svoti tog londonskog kluba u njegovoj povijesti za neki transfer.

''Za mene je fantastično biti ovdje. Zaista sam uživao prošle sezone, a to potvrđuje i moj povratak i potpisivanje trajnog ugovora. S obzirom na način na koji se klub vodi, na novi stadion i sve slično, mislim da možemo samo gore'', komentirao je Carroll, koji je za Liverpool ukupno skupio 58 nastupa u svim natjecanjima, te je postigao 11 golova, ali je u tom periodu bio često ozlijeđen.

Prošle je sezone za "čekićare" Carroll zabio 7 golova u 24 nastupa. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider