Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Real je favorit'

Capello: Najbolji je Xavi, a njegov nasljednik je...

Talijanski nogometni stručnjak i aktualni izbornik reprezentacije Rusije, Fabio Capello, gostovao je u emisiji (Onda Cero) na španjolskom radiju, gdje je, između ostalog, govorio o Real Madridu i Barceloni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na pitanje o tome tko je najbolji vezni igrač svijeta Fabio Capello ni u jednom trenutku nije dvojio:

''Xavi! On je najbolji vezni igrač prošlog desetljeća, pa i danas. No, imam osjećaj da bi Neymar mogao u bliskoj budućnosti biti novi vođa Barcelone'', veli Capello.

Xavi (33) je, podsjetimo, bio neizostavan dio reprezentacije Španjolske koja je osvojila dva uzastopna naslova europskog prvaka (2008. i 2012. godine) i naslov svjetskog prvaka u periodu između. Barceloni, za koju nastupa od sezone 1998/1999, je donio 22 trofeja, od kojih su tri pobjednika Lige prvaka.

Capello je također prokomentirao situaciju u drugom španjolskom velikanu, Real Madridu, koji nije najbolje otvorio sezonu s novim trenerom Carlom Ancelottijem, te već zaostaje pet bodova za Barcelonom i Atletico Madridom u Primeri.

''Ancelottiju treba dati vremena. Igrači se trebaju naviknuti na promjene. Za mene Real ostaje najveći favorit za osvajanje naslov prvaka Europe'', zaključio je talijanski stručnjak.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider