Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za njega nema dvojbe

Buffon otkrio tko je 'spasio' Real od poraza u Torinu

Kapetan Juventusa Gianluigi Buffon istaknuo je svoga kolegu na vratima Real Madrida, Ikera Casillasa, kao glavni razlog što ''stara dama'' nije u srijedu uspjela doći do pobjede…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus i Real su u sklopu 4. kola skupine B Lige prvaka odigrali neodlučeno 2-2, a Casillas je skupio nekoliko impresivnih obrana, posebno u prvom poluvremenu.

''Protiv Reala uvijek možete i pobijediti i odigrati neodlučeno i izgubiti, ali ono što moram istaknuti jest da je kvaliteta njihovih pojedinaca u napadu impresivna. Uvijek je neugodno kad pređu centar jer su u stanju kreirati nešto iz ničega. Odlučujućim su se ipak pokazale tri istinski važne obrane Casillasa'', kazao je Buffon.

VIDEO Čudesna obrana Casillasa

A ''prozvani'' junak Casillas je priznao da je zadovoljan i svojom izvedbom i osvojenim bodom u Torinu.

''Iznimno sam sretan. Uvijek je teško igrati ovakve utakmice. Moraš biti na najvišoj razini ako ti trener ukaže povjerenje, a ja igram samo jednom u dva tjedna'', rekao je kapetan Madriđana i dodao:

''Odradili smo vrlo dobar posao, imamo deset od 12 mogućih bodova. Sada se moramo popraviti u prvenstvu i pokušati smanjiti zaostatak za Barcelonom i Atleticom.''

Real dva kola prije kraja prvog kruga ima deset bodova, šest više od Galatasaraya i Københavna. Juventus je na začelju s tri boda, ali nije izgubio izglede za osminu finala. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider