Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Impresivna gaža, ali...

Borussia mu povisila plaću, ali jednu stvar nisu niti spomenuli

Predsjednik Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke priznao je u razgovoru za Sport Bild kako je poljskom 24-godišnjem napadaču Robertu Lewandowskom značajno povećana plaća.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Razmatrali smo Robertovu situaciju zajedno s njegovim agentom. Neću ovdje odavati detalje, kao i uvijek, ali kao rezultat razgovora povećali smo Robertova primanja. Planirali smo to još prije par mjeseci i sada su Robertova primanja u skladu sa njegovom sportskom vrijednosti", rekao je Watzke.

Lewandowski je ovog ljeta želio napustiti Borussijine redove i prijeći u Bayern, ali je uprava blokirala transfer iako se nalazi u posljednjoj godini ugovora.

Der Spiegel navodi kako će Poljaku plaća u posljednjoj godini ugovora iznositi 4.5 milijuna eura. Lewandowskom je plaća bitno povećana, ali u pregovorima nije bilo niti riječi glede produljenja ugovora.

Prošle nedjelje protiv Eintracht Braunschweiga Lewandowski je upisao svoj stoti bundesligaški nastup, a dosad je postigao 55 golova i bio jedan od najvažnijih kotačića u osvajanju prvenstava 2011. i 2012. godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider