Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oteli ga Liverpoolu

Borussia našla zamjenu za Gotzea: Stiže danski genijalac!

Christian Eriksen oduševljavao je navijače Ajaxa, sada će to činiti i u Dortmundu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Praktički od trenutka kada je postalo poznato da će Mario Götze na kraju sezone otići u minhenski Bayern, čelnici dortmundske Borussije ne prestaju tražiti njegovu zamjenu.

I sve je očitije da su zamjenu pronašli u vjerojatno najboljem igraču nizozemskog prvaka Ajaxa - 21-godišnjem danskom reprezentativcu Christianu Eriksenu. Sam je Danac tako nešto potvrdio riječima:

''Borussia je klub u kojem bi stvarno volio igrati. Tamo se igra po mom guštu, napadački. Inače, znam da su obje momčadi otvorile pregovore, a dosta toga mi je već ispričao i moj menadžer, kojeg su također ozbiljno kontaktirali iz Dortmunda'', rekao je Eriksen i dodao:

''Iskreno, ne tako davno i nisam zamišljao kako ću uskoro napustiti Ajax, ali sada sam željan novih izazova. Mislim da u Borussiji mogu pronaći sve ono što tražim u ovom trenutku'', rekao je nogometaš koji je ove sezone u Eredivisiji zabio okruglih deset pogodaka.

Inače, od ranije je znano kako je Liverpool pokušavao pregovarati s Ajaxom oko ovog transfera.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider