Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh, kako bi im došao...

Bomba uoči uzvrata: Guardiola na ljeto kreće po Modrića!?

Prema pisanju Fichajesa i nekoliko njemačkih medija hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić bit će na meti minhenskog Bayerna u ljetnom prijelaznom roku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener bavarskog diva Josep Guardiola navodno je također jedan od velikih ljubitelja Modrićeve igre i neumorne trke u sredini terena, a upravo mu jedan takav igrač, tvrde tamošnji mediji, nedostaje u vezi.

Ove je sezone Guardiola eksperimentalno pokušao igrati s Philippom Lahmom na poziciji zadnjeg veznog, no njemački je reprezentativac vrlo nezadovoljan svojom novom ulogom na travnjaku.

Međutim, ostaje veliko pitanje koliko je Real Madrid uopće spreman slušati ponude za svojeg ponajboljeg igrača, koji igra vjerojatno najbolju sezonu svoje karijere.

Koliko je Luka Modrić važan treneru Carlu Ancelottiju govori i jučerašnji potez talijanskog stručnjaka da ga povuče iz igre, uz Cristiana Ronalda i Angela Di Mariju, u utakmici protiv Osasune (4:0), kako bi ga imao što odmornijeg za uzvratni ogled polufinala Lige prvaka upravo protiv zainteresiranog Bayerna.

Real Madrid u utorak u Münchenu brani prednost od 1:0.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider