Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ferguson odlučan

Bomba s Otoka: Novi sponzor Unitedu dovodi Ronalda i Modrića!?

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson odlučan je u namjeri da predstojećeg ljeta svoje redove pojača ovotjednim krvnikom iz Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Luka Modrić ušao je s klupe u 59. minuti uzvratne utakmice osmine finala te je inicirao preokret Reala na Old Traffordu, pogotkom u 66. minuti za izjednačenje, poslije čega je Ronaldo zabio za pobjedu.

No, Mirror smatra da je unatoč odličnom nastupu protiv Uniteda Modrićevo mjesto u svlačionici klimavo te da bi se rado vratio u Premiership.

United je također bio zainteresiran za dovođenje hrvatskog veznjaka prošloga ljeta, ali nije bio voljan platiti 33 milijuna funti Tottenhamu. Modrić je prije nekoliko mjeseci proglašen najgorim ovosezonskim transferom Primere, što je podiglo na noge United, ali i Chelsea, te Manchester City.

Modrić je navodno rekao i svojim prijateljima da bi se volio vratiti engleskom nogometu, te da ga je Old Trafford oduvijek privlačio.

Osim Modrića, Ferguson će predstojećeg ljeta navodno pokušati vratiti Cristiana Ronalda u Manchester i to uz pomoć General Motorsa, budućeg sponzora Crvenih vragova, koji je vrlo zainteresiran za financiranje značajnog pojačanja uoči nove sezone.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider