Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najviše strahuju od Reala

Bomba s Otoka: Cavani odlazi u City i postaje najplaćeniji igrač lige?

U Manchester Cityju spremni su učiniti urugvajskog napadača Edinsona Cavanija (26) najplaćenijim nogometašem u Engleskoj, uz godišnja primanja od 13.3 milijuna funti, piše Daily Mail...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, najveću konkurenciju u dovođenju Napolijevog igrača imat će „građani“ u Real Madridu koji se također pokazao velik interes.

Engleski list navodi kako je City blizu dovršetka osobnih uvjeta suradnje sa Cavanijem, pa bi njegova tjedna primanja, uključujući bonuse i poticaje, trebala iznositi oko 256.000 funti tjedno. Time bi Cavani po visini primanja premašio Cityjevog Carlosa Teveza i Manchester Unitedovog Waynea Rooneyja koji primaju oko 250.000 funti tjedno.

Interes za Cavanijem pokazao je i PSG, ali u Cityju najviše strahuju od Reala, koji je, vjeruje se, igraču spreman ponuditi niža osnovna primanja, ali veće bonuse. Također, sam Cavani je navodno više sklon Madridu nego Manchesteru.

Cavani je ugovorno za Napoli vezan do 2017. godine, a u njegovom ugovoru stoji odštetna klauzula u visini od 52 milijuna funti u slučaju prijevremenog odlaska iz kluba. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider