Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrat će Ligu prvaka

Bomba s Bospora: Sneijder finišira pregovore i ide u Istanbul!?

Predsjednik Galatasarayja Unal Aysal izjavio je za klupsku televiziju da je njegov klub u uznapredovanim pregovorima s Interom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tema je, naravno, Wesley Sneijder, čija je budućnost u Interu praktički nezamisliva nakon što je ovu polusezonu prosjedio na klupi jer je odbio potpisati novi, bitno slabiji ugovor.

Nerazzurri su željeli da Sneijder igra za četiri umjesto dosadašnjih šest milijuna eura po sezoni, ali Nizozemac nije htio ni čuti za takvo što, i to je rezultiralo klupom.

Jedan od najboljih svjetskih veznjaka i najbolji igrač 2010. godine (makar je FIFA nepravedno dala Zlatnu loptu Messiju) na izlaznim je vratima Intera, što pokušavaju iskoristiti Turci.

"Večerao sam s Massimom Morattijem u ponedjeljak u Italiji i tema Sneijdera je također bila na "meniju". Mogu vam samo reći da smo postigli pozitivan pomak u pregovorima, te bi se transfer, ukoliko uspijemo dobiti mali popust na otkupnu cijenu, mogao finalizirati u nekoliko sljedećih dana", priznao je Aysal.

Recimo i da će Sneijder, ukoliko potpiše, zaigrati u Ligi prvaka, s obzirom da je turski prvak izborio osminu finala i dva susreta protiv njemačkog Bundesligaša Schalkea 04, koji prolazi kroz jedan teški period loših rezultata. Ukoliko ostane, čak i da se vrati u prvu momčad, Sneijder će u najboljem slučaju igrati u Europa ligi, za koju trener Andrea Stramaccioni koristi svoje mlađe igrače.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider