Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav bi to udarac bio...

Bomba iz Katalonije: Barca Realu otima još jednu zvijezdu?!

Poznato je odavno da Barcelona tijekom nadolazećeg ljeta želi posebno ojačati konkurenciju u obrambenom redu, pa se tako konstantno spominju mnoga potencijalna pojačanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekako se potiho šuškalo o španjolskom reprezentativcu Sergiju Ramosu, članu mrskog madridskog Reala, a potom je i Gerard Pique, igrač Barcelone i Ramosov kolega iz reprezentacije, dao naslutiti da takve priče nisu tek puka naklapanja.

>> To više nije utopija: Kapetan Reala prelazi u Barcu? Zašto ne?

No, izgleda da u ovom slučaju možemo upotrijebiti onu izreku o dimu i vatri, jer je ovog vikenda Mundo Deportivo daleko ozbiljnije nagovijestio kako katalonska momčad priprema ponudu za 27-godišnjaka koji je u posljednje vrijeme imao određene trzavice u svom klubu, no one su gotovo isključivo vezane za odnos s trenerom Joseom Mourinhom.

Idući tjedni će sigurno donijeti nove epizode u ovoj priči, a Mundo Deportivo navodi da su, po njihovim saznanjima, ipak glavna dva picka Barcelone - Mats Hummels i Thiago Silva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider