Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozbiljan kandidat

Bomba iz Argentine: Maradona od iduće sezone u Premierligi?

Diego Armando Maradona, legendarni 53-godišnji nekadašnji argentinski nogometaš, mogao bi ponovno preuzeti jednu trenersku ulogu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, mnogi će reći i najbolji, u trenerskom je smislu daleko od igračke slave. Prilično je kratko bio trener argentinskog Racinga, te Al-Wasla, a nije se posebno proslavio niti kao argentinski izbornik. Maradonina je Argentina na SP 2010. godine ispala u četvrtfinalu od Njemačke (uvjerljivi 4-0 poraz).

Argentinski dnevnik Clarin je, naime, naveo da je Maradona ozbiljan kandidat za klupu londonskog Tottenhama gdje su nezadovoljni radom sadašnjeg menadžera, Portugalca Andre Villas-Boasa.

Engleski mediji nisu nikada niti jednom riječju spomenuli Maradonu, ali je znano da Villas-Boas opasno živi na svojoj dužnosti. Ako je za vjerovati argentinskim novinarima, onda je Maradona novi čovjek na White Hart Laneu.

Tottenham je trenutačno šesti na ljestvici Premierlige s osam bodova manje od prvog Arsenala. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider