Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Basti je šef

Bolt nahvalio Bayern: Bavarci su ravnopravni s Realom i Barcom!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt čestitao je nogometašima Bayerna na osvojenom naslovu njemačkog prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jamajčanski atletičar je upoznao mnoge igrače bavarskog kluba budući da često posjećuje njihova liječnika dr. Hans-Wilhelma Müller-Wohlfahrta. Bayern je pobjedom protiv Eintrachta (1-0) i matematički osigurao naslov u Bundesligi, a jedini je strijelac u subotu bio Bastian Schweinsteiger s kojim je Bolt najbliži iz redova Bavaraca.

"Nevjerojatno je to što je Bayern pokazao ove sezone. Osvojiti naslov u tako jakoj ligi, s tako velikom razlikom i tako rano - to je čudesno. Ponajprije želim čestitati Bastiju (Schweinsteiger, op. a.), zatim i cijeloj momčadi koja je zajedno s trenerom odradila sjajan posao. Znam koliko je teškog rada iza scene potrebno za ovakve rezultate", kazao je Bolt za Bild.

"Gledao sam puno Bayernovih utakmica. Basti je šef sredine terena, motor momčadi. Müller, Kroos, Robben i Ribery su uvijek opasni i stvaraju puno prilika. A tu su i ovosezonska pojačanja koja su dali momčadi još veću snagu", dodao je olimpijski pobjednik na 100, 200 i 4x100 metara.

Ponudio je Bolt za kraj i svoje mišljenje o raspletu ovosezonske Lige prvaka.

"Bio sam iznimno razočaran kad je ispao moj Manchester United. Mislim da Bayern ima dobru šansu ako bude u svojoj najboljoj formi, iako Real Madrid i Barcelona izgledaju snažno." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider