Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Milan kreće u kupovinu

Boban: Balotelli bi nosio torbe Van Bastenu, a Maldini bi ga išamarao!

Dopredsjednik talijanskog diva Milana Adriano Galliani izjavio je da će klub u zimskom prijelaznom roku kupovati, a ujedno je potvrdio da će Mario Balotelli i Stephan El Shaarawy ostati na San Siru…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Milan je očajno startao u aktualnu sezonu, pa nakon 13 kola Serije A zauzima tek 13. mjesto na ljestvici. Svjesni su stoga u vodstvu kluba da će morati osvježiti momčad u siječnju.

"Imamo vrlo jasne ideje o prijelaznom roku. Tražimo braniča i krilnog napadača", rekao je Galliani.

O glasinama u talijanskim medijima kako je Balotelli dva dana zaredom zakasnio na trening, Galliani je rekao:

"Ne znam ništa o tome. Morate pitati trenera kad su se igrači morali pojaviti. Je li Balotelli nesretan u Milanu? On će ostati ovdje, 101 posto sam siguran. Isto se odnosi i na El Shaarawyja. Poznati trener iz jednog inozemnog kluba me zvao i raspitivao se za njega, ali sam ga pristojno odbio."

Boban o Balotelliju

Zanimljiva je izjava Zvonimira Bobana, legende Milana i hrvatske reprezentacije o trenutačnoj situaciji u Milanu i Mariju Balotelliju.

"Balotelli bi u mome Milanu iz 90-tih nosio torbe Van Bastenu, Weahu ili kasnije Ševčenku. Kada bi kasnio na trening, Maldini bi ga išamarao. Balotelli ne zaslužuje dres Milana, ne može se nikako mjeriti s veličinom kluba", izjavio je Boban za SkySport. (I.M./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider