Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skupilo mu se mnogo toga

Boateng ogorčen i žalostan: Opet bih napravio isto!

Prijateljska utakmica nogometaša Milana protiv niželigaša Pro Patrije, u četvrtak, prekinuta je nakon tek dvadesetak odigranih minuta zbog rasističkih ispada domaćih navijača u Busto Arsiziju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Domaći su navijači (huligani) od starta vrijeđali trojicu tamnoputih igrača Milana, Kevin-Princea Boatenga, M'Bayea Nianga i Sulleyja Muntarija. U jednom je trenutku Boateng izgubio živce, te je uzeo loptu, napucao je na tribinu s izgrednicima, skinuo dres i napustio teren.

>> Rasistički skandal u Italiji: Igrači Milana prekinuli utakmicu!

U tome su ga slijedili i svi suigrači, pa je utakmica prekinuta. Nakon tih događaja mnogo je nogometaša i ljudi izvan nogometa komentiralo Boatengov akt. Neki su ga podržali, neki su izjavili da nije smio tako reagirati.

"Opet bih napravio isto, opet bih napustio teren. Svejedno mi je radi li se o prijateljskoj utakmici, ogledu Serije A ili Lige prvaka. Bio sam ogorčen, ali i žalostan", rekao je za CNN Boateng, te nastavio:

"Znam da su neki govorili kako nisam smio to napraviti. Neki poput Rija Ferdinanda i Patricka Vieire su me podržali. Svejedno mi je, jer ovo je sramota da se događa u 2013. godini. Sudac mi je rekao da se ne brinem. Uzvratio sam mu da se brinem. Skupilo se mnogo negativnih osjećaja u meni jer je takvo ponašanje stvarno jadno i žalosno." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider