Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Vojnik kod frizera'

Blatter naljutio čelnike Reala: Traže da povuče komentar o CR-u!

Španjolski nogometni velikan Real Madrid zatražio je od predsjednika Međunarodne organizacije (FIFA) Seppa Blattera da povuče svoje komentare o Cristianu Ronaldu, prenosi BBC.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Blatter je prošloga tjedna gostovao na slavnom britanskom sveučilištu Oxford, na kojem je pred velikim brojem posjetitelja usporedio dvojicu ponajboljih nogometaša svijeta – Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

"Messi je dobar dečko. Njega bi svaka obitelj, svaka majka željela u svom domu. Igra predivan nogomet. Kada dribla izgleda kao da pleše. S druge strane imate Cristiana, koji je poput nekog vojnika na terenu. Jedan provodi više vremena kod frizera od drugog, ali ne mogu reći tko je najbolji. Kada bih ja birao kome ću dati Zlatnu loptu, dao bih ju Messiju", rekao je čelni čovjek krovne nogometne organizacije.

Vidjevši video koji je objavio britanski The Independent, čelnici Real Madrida zatražili su od Blattera da javno povuče komentare o portugalskom nogometašu, koji su, kako vjeruju u Kraljevskom klubu, bili uvredljivi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider