Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će još reakcija

Bivši kapetan Man Uniteda oštro odgovorio na 'pljuvanje' Fergusona

Nedavno je na Otoku osvanula autobiografija legendarnog nogometnog trenera Alexa Fergusona, do prošle sezone velikog gazde u Manchester Unitedu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dakako da je vrlo brzo, zbog nekih svojih dijelova, podigla dosta prašine, a javnost se posebno koncentrirala na one momente u kojima Ferguson žestoko kritizira nekadašnje svoje dvije zvijezde, Davida Beckhama i Roya Keana. O legendarnom irskom nogometašu Keanu je između ostaloga napisao:

>> Ferguson hit dana: Incident s Beckhamom i pikanterije o Keaneu, Rooneyju, Ruudu...

„Najteži dio Royeva tijela je njegov jezik. On ima najsuroviji jezik koji možete zamisliti. U stanju je oslabiti najsamouvjereniju osobu na svijetu tim jezikom. Jednom kad smo se svađali primijetio sam da su mu se oči suzile toliko da su praktički postale sitne crne kuglice. Bilo je to zastrašujuće za gledati. Rekao sam u klubu da ga se moraju riješiti“.

Naravno da se vrlo brzo oglasio Roy Keane.

''Nemam pojma koliko je knjiga Ferguson napisao, ali mislim da je sada vrijeme da podvuče liniju i stane'', rekao je Keane na startu i nastavio:

''On očito ne poznaje riječ poštovanje. Trebao bi ga imati za svoje nekadašnje igrače. Jer, mi smo mu pomogli isto tako da postane trofejni trener, svi smo zajedno gradili instituciju tog kluba.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider