Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legenda zna

'Zabrinjavajuće je koliko je Barcelona ovisna o Messiju'

Swanseajev menadžer Michael Laudrup vjeruje kako je Barcelonin težak poraz u polufinalu nogometne Lige prvaka od Bayerna neosporiv dokaz kako katalonski klub previše ovisi o talentu Lionela Messija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinski genijalac je zbog ozljede bedrenog mišića propustio nastupiti u uzvratnom polufinalnom susretu na Camp Nou, a Bayern je slavio s 3:0, te s ukupnih 7:0 promarširao do finala.

"Kada su vidjeli Messija na klupi, nitko nije više pomislio da bi mogao vidjeti povratak. Barcelona ima sjajnu momčad, ali malo je zabrinjavajuće što je sve povezano sa Messijevom sposobnošću. Čak iako je najbolji igrač na svijetu, to može biti problem", rekao je Laudrup, bivši igrač Barcelone između 1989. i 1994. godine.

Iako će u finalu Lige prvaka na Wembleyju igrati dvije njemačke momčadi, Bayern protiv Borussije Dortmund, danski stručnjak kaže kako je prerano zaključivati o novoj, njemačkoj eri u europskom klupskom nogometu.

"Znam da je ovo godina njemačkih momčadi i da se postavlja puno pitanja. Da li je ovo kraj španjolske dominacije? Da li se engleske momčadi muče? Morat ćemo pričekati sljedeću godinu za odgovore. Ako će Borussia i Bayern biti u finalu i za 12 mjeseci i neće biti engleskih momčadi u četvrtfinalu, onda ćemo možda imati novi trend", zaključio je Laudrup.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider