Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bivši član Rome i Liverpoola

Šokantno priznanje: 'Skoro sam umro tijekom liječničkog pregleda!'

Brazilski nogometni vratar Doni (33), bivši igrač Liverpoola, a aktualni član Botafoga, otkrio je u razgovoru za Globoesporte kako je tijekom rutinskog liječničkog pregleda na Anfieldu skoro izgubio život...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Prolazio sam liječnički pregled u Liverpoolu (na ljeto 2012. godine) i imao sam kardio-respiratorni zastoj. Bio sam bez svijesti oko 25 sekundi i skoro sam prešao na "drugu stranu", rekao je Doni.

"Nakon toga sam otišao u London i nekoliko je pretraga potvrdilo da nemam nikakvih posljedica. Potom su me poslali u Rim jednom od najboljih liječnika u Europi i ondje su me nakon niza pretraga savjetovali da još par mjeseci ostanem izvan travnjaka", dodaje vratar koji je u Liverpool stigao u srpnju 2011. godine iz Rome, da bi u dresu "redsa" skupio tek četiri premierligaška nastupa.

"Bio sam zaista potišten tri mjeseca, imao sam problema sa snom. Svatko tko je prošao kroz to zna kako je to užasan osjećaj. Taj me period pogodio duboko psihološki, ali nakon nekoliko mjeseci vratio sam se u normalu. Teško mi je govoriti o tome, to je trenutak kada se zaustavite i mislite. Na kraju pridajete veću pozornost životu, djeci, obitelji s kojom želite ostati bliski. U takvim trenucima shvatite koje su važne stvari u životu."

Doni je potpisao za Botafogo 31. siječnja, te se tako vratio u klub u kojem je započeo profesionalnu karijeru 2001. godine. U dresu brazilske reprezentacije je između 2007. i 2010. godine skupio deset nastupa. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider