Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima i prijedlog!

Bivša zvijezda Reala: Mislim da je Mourinho umoran od Reala!

Ivan Helguera, nekadašnji 37-godišnji španjolski nogometaš, osvrnuo se u razgovoru za EFE Radio na Josea Mourinha, u posljednje vrijeme često osporavanog trenera madridskog Reala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I Helguera s mnogo emocija prati što se događa u Realu jer je u tom klubu proveo uvjerljivo najviše vremena tijekom karijere. Nosio je dres "kraljevskoga kluba" od 1999. do 2007. godine, pa je tako konstatirao.

"Mislim da se Mourinho umorio od Reala. Pogotovo se to može osjetiti nakon svega što se dogodilo u ovoj sezoni. Bilo je nabijeno mnogo negativnih emocija", započeo je izlaganje Helguera i nastavio:

"Mnogo toga će ovisiti o tome što će Mourinho, odnosno Real, napraviti u Ligi prvaka. Ne ode li klub do kraja, vjerojatno će Mourinho otići. Osvoji li klub Ligu prvaka tko zna što možemo očekivati."

Za kraj je Helguera rekao:

"Ako će se tražiti Mourinhov nasljednik onda sam potpuno za Alberta Torila (op.a. trener druge momčadi Reala). Nitko ne poznaje bolje situaciju u klubu od njega. U tom pogledu bi Real trebao pratiti ono što radi Barcelona, a to je povjerenje koje se daje domaćim trenerskim adutima." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider