Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mourinho ga želi što prije

Bitka počinje: Chelsea spremio 55 milijuna funti za sjajnog napadača

Po pisanju otočkih medija tijekom siječnja će krenuti novi „napad“ na upravu Liverpoola i njihovog najboljeg napadača, Urugvajca Luisa Suareza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, agresiju neće potencirati niti Arsenal, niti Real, niti Juventus, dosadašnji interesenti na Suareza, već londonski Chelsea.

Trener Chelseaja Jose Mourinho nije zadovoljan igrom svojih napadača (op.a. makar je nedavno izuzetno lijepo govorio o Torresu i Eto'u), pa je tako poželio Suareza, koji je ove sezone već postigao šest pogodaka tijekom pet utakmica Premirelige. Napadački je red Chelseaja, pak, ove sezone zabio tek tri (po jedan Torres, Schürrle i Eto'o).

Navodno je Chelsea spreman izdvojiti na taj transfer 55 milijuna engleskih funti, ali treba i pričekati reakciju Liverpoola.

Sve ljetne napade su odbili, pogotovo one Arsenala koji je najviše zagrizao za Suareza. Lako je moguće da će se Liverpool jednako postaviti i prema mogućim Chelseajevim namjerama. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider