Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobar početak

Biliću u Bešiktaš stiže pojačanje iz Manchester Uniteda

Bešiktaš Slavena Bilića uskoro bi svoje redove mogao pojačati Alexanderom Büttnerom (24), nogometašem Manchester Uniteda koji igra na poziciji lijevog beka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon ozljede Ismaila Köybaşija bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić je u potrazi za alternativnom na toj poziciji, a očito ju je pronašao u Alexanderu Büttneru.

''Trenutno pregovaram s Bešiktašem. Interes je pokazala i Benfica, ali je odustala'', poručio je Büttnerov agent Aleksander Bursac.

Büttner je u redove "crvenih vragova" stigao prošlog ljeta iz Vitessea i otad je skupio 13 nastupa u svim natjecanjima, ali nije se uspio nametnuti kao redoviti prvotimac pokraj Patricea Evre.

Po svom dolasku u Bešiktaš Bilić je potpisao braniče Pedra Franca i Serdara Kurtuluşa, a Büttner bi bio deseti stranac u rosteru ovog istanbulskog velikana koji je u prvenstvo krenuo s 2:0 pobjedom protiv Trabzonspora.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider