Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve glasnija nagađanja

Biliću odbrojani dani? 'Treba mu čudo u završnici sezone'

Ruski portal Sport.ru donosi tekst o treneru moskovskog Lokomotiva Slavenu Biliću. Bivšeg hrvatskog nogometnog izbornika spominje se u kontekstu pet osoba od kojih bi se u završnici sezone ruskog prvenstva moglo očekivati nešto „nepredviđeno, za uživanje“...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 24 kola ruskog nogometnog prvenstva Bilićev je Lokomotiv tek 10. na ljestvici, a pozicije koje vode u Europu bježe mu velikih sedam bodova.

Nadalje, Bilićev sastav posljednju je prvenstvenu pobjedu ostvario još 1. prosinca prošle godine s minimalnih 1-0 na gostovanju kod Alanije, a u pet utakmica proljetnog dijela sezone osvojena su tek dva boda. Zbog toga su sve glasnija nagađanja o njegovoj smjeni.

''Čini se kao da su dani hrvatskog trenera u Lokomotivu odbrojani, ali mogućnost snažne završnice sezone nije nemoguća. U obrani Lokomotiv nema problema, ali napadu im trebaju temeljne promjene. Nužno je imati hrabrosti očistiti sustav od toksičnih elemenata poput Pavljučenka i pronaći privremenu zamjenu za igrače izvan pogona poput Samedova. Ako će Bilić uspjeti dovući Lokomotiv u krug europskih natjecanja, ili barem ne završiti pri dnu ljestvice, bit će to postignuće. Što će se dogoditi nakon toga teško je predvidjeti'', piše Sport.ru.

Četvorica preostalih ljudi ruskog nogometa za koje ruski portal piše da bi u završnici mogli izvući 'zeca iz šešira' su Dan Petrescu, Aleksander Keržakov, Juri Kalitvincev i Jura Movsisjan. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider