Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrali Krešić i Ćorluka

Bilić uzeo bod nakon revije promašaja, iziritiralo ga jedno pitanje

Ni u šestoj utakmici proljetnog dijela ruskog prvenstva nogometaši Lokomotiva, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, nisu uspjeli doći do pobjede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lokomotiv je kao gost u 25. kolu Premierlige odigrao 0:0 protiv Kuban Krasnodara. Zadržao se time na desetom mjestu ljestvice, a od najbliže pozicije koja vodi u Europa ligu udaljen je šest bodova, uz odigranu utakmicu više. Bilićeva je momčad ovog proljeća skupila tri remija i isto toliko poraza.

Svih su 90 minuta u dresu Lokomotiva u subotu odradili naši Dario Krešić i Vedran Ćorluka. Krešić je dobio priliku na vratima prvi put nakon 14. kola i utakmice protiv CSKA-a.

Spomenimo još i da je ovo Kubanu bio peti uzastopni remi u prvenstvu.

"Trebali smo pobijediti. Zavrijedili smo igrom zabiti barem jedan, ako ne i dva, tri pogotka. Stvorili smo pet stopostotnih šansi, ali nismo uspjeli zabiti. Zašto nismo zabili? Nismo. To je tako...", rekao je iziritirani Bilić nakon utakmice.

"Jesam li zadovoljan rezultatom? Morate shvatiti da je gostovanje u Krasnodaru uvijek teško. Kuban je dobra momčad, ali ovdje smo došli po tri boda."

U ranijoj je utakmici Mordovija kod kuće poražena od Volge s 3:1, a cijelu je utakmicu za domaće odradio bivši hrvatski reprezentativac Tomislav Dujmović.

 

Ruska Premierliga, 25. kolo:

Kuban Krasnodar - Lokomotiv 0:0

Mordovija - Volga 1:3

Krilja Sovjetov - Alanija 2:1

Redoslijed: 1. CSKA 56 (-1), 2. Zenit 50 (-1), 3. Anži 46 (-1), 4. Rubin 41, 5. Spartak 40 (-1)... 10. Lokomotiv 34... 15. Mordovija 16...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider