Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Možda bude deveti

Bilić neslavni rekorder: Lokomotiv najgori u povijesti ruske lige!

Moskovski Lokomotiv u pretposljednjem kolu ruske Premierlige izgubio je u Mahačkali od Anžija s 2:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Klub iz Dagestana tom je prilikom osigurao treće mjesto i nastup u Europa ligi sljedeće sezone dok je Lokomotiv porazom osigurao najgoru sezonu u povijesti ruskih prvenstava (dosadašnji najgori plasmani su im tri sedma mjesta (2007., 2008. i 2012.).

>> Bilićev Lokomotiv sve gori: 11. porazu sezone kumovao autogol Ćorluke

Kolo prije kraja Lokomotiv se nalazi na 10. poziciji, a u zadnjem kolu momčad koju vodi Slaven Bilić u najboljem slučaju može doći do devetog mjesta (preskočiti Krasnodar koji ima dva boda više) i tako okončati izuzetno slabu sezonu.

Poslije poraza od Anžija Bilić je posebno apostrofirao trenutak pri kraju prvog dijela kada je Vedran Ćorluka nespretno zahvatio jedan bezazleni ubačaj u šesnaesterac i autogolom matirao Darija Krešića.

"Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme. Zabili smo pogodak, kontrolirali situaciju i onda nam se dogodio autogol Ćorluke. Na našu veliku žalost taj trenutak nas je izbacio iz takta. Nismo se oporavili od njega niti u nastavku. Izgubili smo se na terenu u drugom dijelu, nestalo je sve ono dobro što smo činili u prvih 45 minuta", rekao je poslije ogleda Bilić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider