Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Borba za Ligu prvaka

Bilić nema sreće: Galatasaray do pobjede u sudačkoj nadoknadi!

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić nije dočekao kiks Galatasaraya, te je sa svojim Beşiktaşem i dalje treći na prvenstvenoj ljestvici turske Süper Lig...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Beşiktaş je pred svojim navijačima s 2-1 bio bolji od neugodne Kasimpaşe, dok je Galatasaray, također kod kuće, s 3-2 slavio protiv Gençlerbirligija. Pobjedu Beşiktaşu donijeli su Oguzhan Özyakup i Veli Kavlak u 7., odnosno 17. minuti, dok je Umut Bulut bio čovjek odluke kod Galatasaraya.

Momčad Roberta Mancinija gubila je nakon 12 minuta s čak 2-0 pogocima Oktaya Delibalta i bosansko-hercegovačkog nogometaša Ermina Zeca, no Galatasaray je u posljednjih 30 minuta uspio okrenuti rezultat i upisati vrijednu pobjedu.

Najprije je Burak Yilmaz u 61. zabio za 1-2, da bi si dvije minute kasnije Ahmet Calik zabio autogol za 2-2. Bulut je u sudačkoj nadoknadi zabio za pobjedu istanbulskog kluba.

Takvim je raspletom rezultata Beşiktaş i dalje na trećem mjestu Süper Lig s jednim bodom manje od Galatasaraya, dva kola prije kraja. (TS) 

Süper Lig, 32. kolo:

Galatasaray – Gençlerbirligi 3-2

Beşiktaş – Kasimpaşa 2-1

Redoslijed: 1. Fenerbahçe 68 (31 utakmica), 2. Galatasaray 59 (+1), 3. Beşiktaş 58 (+1), 4. Trabzonspor 49, 5. Sivasspor 49...
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider