Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu uspjeli zabiti

Bilić nastavio s očajnim rezultatima: Upisao novi poraz

Nastavlja se slaba serija rezultata za Slavena Bilića i njegov Lokomotiv iz Moskve. U sklopu 24. kola ruskog nogometnog prvenstva Bilićev je sastav kod kuće poražen od Zenita s minimalnih 1:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedini gol na susretu zabio je Viktor Fajzulin u 16. minuti, a Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta za poraženi sastav.

Aktualni je prvak Bilićevoj momčadi nanio i treći poraz u pet odigranih utakmica u drugoj polovici sezone. U preostale dvije utakmice proljetnog dijela Lokomotiv je remizirao.

"Zenit je zasluženo pobijedio jer je bio bolji od nas na travnjaku. Bili su bolji taman toliko koliko je trebalo za pobjedu. Utakmica je bila izjednačena, a na početku smo imali dobru priliku. Ali kada imate toliko pogrešaka u distribuciji lopte, teško je očekivati pobjedu", priznao je nakon utakmice Bilić.

"Konstantno mijenjamo obrazac. Ponekad igramo s jednim napadačem, ponekad s dva. Danas smo igrali s dvojicom, a momčad je bila opasnija u napadu. Imali smo općenito gledano napadačku postavu, ali nismo uspjeli zabiti, pa očito nije uspjelo", dodao je bivši hrvatski izbornik.

Na prvenstvenoj ljestvici drugoplasirani Zenit se tako primaknuo vodećem CSKA-u na šest bodova, dok je Lokomotiv zadržao slabo deseto mjesto.

 

Ruska Premierliga, 24. kolo:

Lokomotiv - Zenit 0:1 (Fajzulin 16)

Redoslijed: 1. CSKA 56, 2. Zenit 50, 3. Anži 43 (-1), 4. Dinamo Moskva 39...10. Lokomotiv 33...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider