Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratio se Olić

Bilić može odahnuti, najbolji hrvatski napadač trenira nakon 8 mjeseci

U utorak je Ivica Olić pod punim opterećenjem izdržao 90-minutni trening Bayernovih nogometaša u Münchenu, točno sedam i pol mjeseci nakon operacije lijevog koljena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Čekao sam gotovo osam mjeseci dan kada ću opet moći trenirati i vrlo sam radostan što sam ga bez problema odradio u punom trajanju. Nadam se da će se na isti način nastaviti dalje i da ću se moći dobro pripremiti za predstojeću sezonu", rekao je 31-godišnji hrvatski nogometaš za klupsku televiziju.

Povratak u kadar igrača koji je posljednji nastup za Bavarce upisao 26. listopada prošle godine oduševio je i trenera kluba Juppa Heynckesa.

"Volim igrače kao što je Ivica Olić. On je klasični momčadski igrač, uvijek maksimalno posvećen, koji se nikad ne predaje, uvijek u službi momčadi i uvijek vrlo pozitivan na igralištu. Gledat ćemo da ga postupno uvodimo u sve veća opterećenja. Moramo paziti da pritom ne pogriješimo", rekao je trener otkrivši također da je proteklih tjedana često razgovarao s Olićem i ihrabrivao ga.

"Trener mi je obećao da će biti strpljiv sa mnom. Jedini je moj posao da budem tiho i dobro se pripremim. Želim ubuduće misliti samo na prvi idući trening, ništa dalje od toga, a najveći mi je cilj sačuvati se ponovne ozljede", rekao je hrvatski nogometaš priznavši:

"Jako me obradovalo što sam napokon zaigrao, makar pet na pet. Uistinu je vrlo dosadno trenirati sam i zato sam istinski uživao u treningu. Veselim se također nadolazećim prijateljskim utakmicama, koje će mi, uz redovite treninge, omogućiti polagani ulazak u formu."

Nastavi čitati

Nastavi čitati