Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To mu je najveća fora

Bez pardona: Pogledajte Davida Luiza ponovno u 'akciji'

Chelseajev Brazilac David Luiz kao da prolaskom kroz tunel i ulaskom na travnjak postane drzak poput kakvog pubertetlije željnog pažnje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u utakmici protiv ManUtd-a simulirao ozljedu i pri tom se valjao od smijeha, u onoj protiv Tottenhama ponovno je pokazao bezobrazluk.

Dok je trener Spursa Andre Villas-Boas uz aut-liniju davao upute veznjaku Holtbyju, Luiz im je prišao i sa zanimanjem slušao, uglavnom povjerljivi, razgovor. Nakon što je Villas-Boasu kimnuo glavom u stilu "sve sam razumio", s Holtbyjem se vratio na teren i našalio. AVB nije se naljutio na Luiza, s obzirom da ga je trenirao u Chelseaju, vjerojatno je naviknuo i na veće bedastoće.

''David je moj prijatelj i sve to dio je njegovo karaktera'', rekao je Villas-Boas.

Luizu je inače najveća fora prisluškivati protivničke dogovore. Prošle sezone tako se prišuljao iza leđa Unitedovcima Rooneyju i Naniju da čuje što pričaju.

S obzirom da Liverpoolovog divljaka Luisa Suareza neće biti do sljedeće sezone, našao se novi tko će zabavljati englesku publiku... (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider