Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpisao na tri godine

Službeno: Bilić postao novi trener Bešiktaša!

Slaven Bilić novi je trener Bešiktaša! Informaciju je potvrdio klub u svom službenom priopćenju u kojem navodi i financijske detalje trogodišnjeg ugovora...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Prema postignutom dogovoru, Biliću će za sezonu 2013./2014. biti isplaćeno milijun i pol eura, za sezonu 2014./2015. 1,6 milijuna eura, a u sezoni 2015./2016. 1,7 milijuna eura", stoji u priopćenju.

Hrvatski stručnjak u srijedu ujutro stigao je u Istanbul avionom kojeg je klub poslao po njega i brzo se dogovorio s Turcima. Službeno predstavljanje trebalo bi biti održano u četvrtak. Tamošnji mediji s velikom pozornošću popratili su dolazak Bilića, za kojeg tvrde da je imao nesretnu epizodu u ruskom Lokomotivu nakon uspješnog vođenja hrvatske reprezentacije.

"Kada bi bar pod Bilićevim vodstvom Bešiktaš igrao kao hrvatska reprezentacija", pišu Turci koji očito simpatiziraju bivšeg hrvatskog izbornika.

Nisu zaboravili ni 'rivalstvo' Bilića i Fatiha Terima, nekadašnjeg turskog izbornika i današnjeg trenera Galatasarayja. Turska je izbacila Hrvatsku u četvrtfinalu Eura 2008., a 2011. godine u dodatnim kvalifikacijama za EP Bilićevi vatreni uzvratili su im istom mjerom.

Podsjetimo, u utorak navečer stigla je vijest od Uefe kako izbacuje istanbulski klub iz kvalifikacija za Europsku ligu u predstojećoj sezoni, no Bilić je uzvratio kako to ne bi utjecalo na njegovu odluku da preuzme klupu. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider