Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Salve kritika

'Beckham radi cirkus od nogometa i neprofesionalan je!'

David Beckham dobio je packe od legendarnog frnacuskog nogometaša Bixentea Lizarazua zbog svog puta u Kinu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, Becks je deset dana prije sraza njegovog PSG-a i Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka otišao na Istok kako bi promovirao nogomet, a usput i malo doprinio vlastitom imidžu.

Iskoristio je elegantni Englez reprezentativnu pauzu, spakirao se i otišao iz Pariza.

''Pa je li on marketinški proizvod ili nogometaš? Žao mi je, ali kad ideš u Kinu promovirati nogomet uoči najvažnije utakmice u povijesti to je neprofesionalno. Nijedan drugi veliki klub ne bi svog tzv. igrača pustio na tako dalek put'', rekao je Lizarazu i dodao:

''Ne prodajite nam Beckhama kao nogometaša koji je došao pojačati PSG. On je samo proizvod i to je sjajno jer otkako je došao ljudi diljem svijeta pričaju o klubu. No, nemojte nam tvrditi da je on dio nekog sportskog projekta, takve laži moraju prestati. Pa nije vrhunski sport cirkus.''

Osvrćući se na činjenicu da će Becks nakon dugog leta sigurno biti u kadru Carla Ancelottija za susret protiv Barce, Lizarazu je cinično prokomentirao.

''Možda je u tome ključ. Možda su mu u zrakoplovu priredili prostor za trening, veliki krevet i puno masera'', poručio je 43-godišnjak.

Inače, Lizarazu je s Francuskom osvojio SP 1998. i Euro 2000., a za vrijeme igranja u Bayernu osvojio je 17 trofeja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider