Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Debitirao Alcantara

Bayern ponovno demolirao HSV, zabio i Mandžukić!

Europski prvaci, nogometaši Bayerna, pobijedili su u polufinalu Telekom Cupa, turnira koji se igra u Mönchengladbachu, HSV s 4-0, a među strijelcima je bio i hrvatski napadač Mario Mandžukić…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmice se na Telekom Cupu igraju 2x30 minuta, a Bavarci su protiv Hamburžana poveli u 12. minuti. Mandžukić je pronašao Claudija Pizarra kojem je Jaroslav Drobny obranio udarac, ali natrčao je Jerome Boateng i zabio za 1-0. Mandžukić je povećao prednost Guardioline momčadi u 41. minuti nakon asistencije Francka Riberyja, a samo minutu kasnije naš je nogometaš napustio igru.

Razigrani Bayern do kraja je postigao još dva pogotka, a strijelci su bili Toni Kroos i Thomas Müller. Spomenimo i da je za Bavarce u ovoj utakmici debitirao Thiago Alcantara koji je prije nekoliko dana došao iz Barcelone. Za Hamburžane su, pak, do 48. minute igrali hrvatski veznjaci Milan Badelj i Ivo Iličević.

Podsjetimo, Bayern je ove godine već jednom deklasirao HSV. U 27. kolu Bundeslige na Allianz Areni razbili su ih s čak 9-2.

U finalu će Bayern igrati protiv domaćina turnira, Borussije Mönchengladbach, koja je svladala imenjaka iz Dortmunda s 1-0. Jedini je strijelac u posljednjoj minuti s bijele točke bio Filip Daems. (TS)

Telekom Cup, polufinale:

Bayern - HSV 4-0 (Boateng 12, Mandžukić 41, Kroos 44, Müller 52)

Borussia M. - Borussia D. 1-0 (Daems 60 - 11m)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider