Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legenda poručuje Guardioli

'Bayern je bolji s Mandžukićem, a Bavarce može pobijediti samo...'

Nakon remija (1:1) na Old Traffordu, Bayern dočekuje Manchester United na Allianz Areni u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Volim tog igrača“, nedavno je izjavio Pep Gaurdiola misleći na Marija Mandžukića.

Evo kako će Barca igrati: Messi s nove pozicije konačno zabija Atleticu?

Najveći kompliment dosad: Guardiola se poklonio Mandži!

Možda Katalonac doista voli Mandžukića, ali još više voli veznjake. Guardiola na sva usta hvali hrvatskog napadača, ali ostaje pri svojim taktičkim zamislima.

Prema najavama njemačkog Kickera, Gauardiola će protiv Manchester Uniteda u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka krenuti bez klasičnog napadača. Iako mnogi misle da bi trebao igrati od prve minute, Mandžukić će kao i na Old Traffordu čekati šansu s klupe. Trener Bayerna ne mari za kritike, čak i kada ga kritizira Franz Beckenbauer, tvrdoglavo ostaje pri svojoj filozofiji nogometa.

„Za mene je sve jasno, Bayern je bolji s Mandžukićem“, kaže proslavljeni napadač Bayerna Giovane Elber koji javno sugerira Guardioli da hrvatskog napadača stavi od prve minute.

„Sviđa mi se taj dečko, u stanju je od nečeg malog napraviti nešto jako veliko. U Robbenu i Riberyju ima svjetska krila koja neumorno ulaze u duele i probijaju stranu, a tada Mandžukić bježi svojim čuvarima i lovi njihove centaršuteve. S Mandžukićem na travnjaku Bayernova igra je manje predvidljiva“, ističe Elber.

Brazilac smatra da je Bayern još snažniji no prošle sezone kada je poharao Njemačku i Europu te da je veliki favorit u odnosu na Manchester United.

„Uvjeren sam da će Bayern stvoriti mnogo šansi, napadat će sa svih strana, a to je jako teško braniti. Iako treba pričekati kraj utakmice, smatram kako samo Real Madrid može pobijediti Bayern“, poručuje bivši napadač Bayerna.

Vjerojatne postave prema Kickeru:

Bayern: Neuer - Rafinha, J. Boateng, Dante, Alaba - Lahm, T. Kroos - Robben, M. Götze, Ribery - T. Müller.

Manchester United: De Gea - P. Jones, Ferdinand, Vidic, Evra - D. Fletcher, Carrick - Valencia, Rooney, Kagawa - Welbeck.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider