Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Atomska momčad

Bayern dovodi još jednu zvijezdu: Jači od Messijeve i Pepove Barce

Britanski tabloid The Mirror tvrdi da je aktualni europski i njemački nogometni prvak, Bayern, zainteresiran za usluge španjolskog veznjaka Juana Mate...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni španjolski reprezentativac ne igra ni približno koliko bi htio u engleskom Premierligašu Chelseaju, koji s menadžerske klupe vodi karizmatični portugalski stručnjak Jose Mourinho. No, Mata je navodno voljan ostati do kraja sezone u londonskom klubu, ali samo kako bi na koncu iste mogao pojačati redove bavarske momčadi.

Španjolski trener Bayerna, Pep Guardiola, spreman je, tvrdi The Mirror, izdvojiti 20 milijuna funti za 25-godišnjeg Matu, ali tek na kraju aktualne sezone. Bivši trener Barcelone ne želi trošiti novac u siječnju na igrača koji ne bi mogao igrati u nokaut fazi Lige prvaka, s obzirom da je već nastupao za Chelsea u prvoj fazi.

Postoji mogućnost da Mata ovog mjeseca ipak napusti London, ali samo privremeno. Atletico Madrid je također zainteresiran za jačanje svoje momčadi, kako bi se što bolje i što dulje nosio s Barcelonom i Real Madridom u utrci za naslovom prvaka Španjolske. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider