Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je super osim...

Kapetan Bayerna priznao kako je u klubu 'neugodna situacija'

Philipp Lahm, kapetan nogometaša Bayerna, priznao je kako je atmosfera u klubu postala ''neugodna'', nakon što je trener Pep Guardiola otkrio kako netko iz svlačionice odaje informacije novinarima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pep Guardiola je bio iznimno ljut jer je netko uoči velikog derbija na Signal Iduna Parku protiv Borussije Dortmund njemačkim novinama Bild otkrio početni sastav i taktiku koju je namjeravao primijeniti u tom ogledu. Iako je Bayern pobijedio s 3-0, Guardiola je kipio od bijesa.

Atomski Bayern bez Mandžukića srušio veliki rekord Lige prvaka!

''Nije me briga tko je "krtica" u momčadi. Kada otkrijem tko je to bio izbacit ću ga iz momčadi i više nikada neće zaigrati za mene'', poručio je jasno španjolski strateg.

Philipp Lahm očajnički se nada kako će se ovo pitanje što prije riješiti.

''Nadam se da će klub razgovarati s igračima po ovom pitanju, ali nisam siguran da će uspjeti pronaći odgovornu osobu ili osobe. Nadam se da će se taj problem riješiti, bolje prije nego kasnije. U svakom slučaju, posrijedi je jedna neugodna situacija koja nadilazi korektno ponašanje'', rekao je Lahm.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider