Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stiže piroman

Bayern dobiva novo pojačanje iz - zatvora?

Bivši obrambeni nogometaš Bayerna Breno Borges (23) mogao bi po izlasku iz zatvora ponovo raditi za stare poslodavce, ali u drugoj ulozi.

Naime, njemački dnevnik Bild navodi kako se Breno nada da će ga u Bayernu zaposliti u klupskom fan-shopu, a upravitelj zatvora u kojem odslužuje kaznu Michael Stumpf otkrio je kako su u kontaktu s bavarskim velikanom.

Brenu bi u Bayernu bilo dozvoljeno i trenirati, vjerojatno s mladom momčadi, ali ne i igrati jer je u prosincu 2012. potpisao ugovor sa Sao Paulom.

Brenov odvjetnik Sewarion Kirkitadse nada se kako bi mu klijent mogao biti prijevremeno pušten na uvjetnu slobodu već nakon 25. srpnja zbog dobrog vladanja.

Podsjetimo, Breno je u srpnju prošle godine osuđen na tri godine i devet mjeseci zatvora jer je u rujnu 2011. u alkoholiziranom stanju podmetnuo požar u iznajmljenoj vili u predgrađu Münchena. Nakon incidenta više nije igrao ozbiljan nogomet, a neko se vrijeme liječio u ustanovama za mentalno zdravlje. Kaznu odslužuje u zatvoru Stadelheim blizu Münchena.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider