Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije im najbolje 'sjeo'

Barcini radikali napali igrače: Najteže prošao 'Ronaldov odvjetnik'!

Navijači Barcelone bijesno su reagirali nakon poraza i loše igre Blaugrane u Valladolidu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oko 3000 navijača Barcelone uživo je svjedočilo porazu i blijedoj igri njihovih ljubimaca u Valladolidu. Messija i društvo ispratili su u svlačionicu s bujicom negodovanja.

'Kraljevi' spletki i intriga konačno uništili moćnu Barcu: Kraj Messijeve ere!?

Najradikalniji navijači Barcelone okupljeni oko skupine Boixos Nois čak su i fizički pokušali napasti neke igrače. Prilikom izlaska igrača Barcelone sa stadiona neki pripadnici te skupine izvrijeđali su Gerarda Piquea na pasja kola. Osiguranje je pravovremeno reagiralo pa nije došlo do fizičkog kontakta, no prema stoperu Barcelone poletjele su kovanice.

Možda je riječ samo o koincidenciji što su ultrasi napali baš Piquea, ali nije teško primijetiti kako njegov status celebrityja ide na živce nekim navijačima Barcelone. Možda su mu ultrasi Barce zamjerili što je nedavno stao u obranu Cristiana Ronalda, najveće zvijezde u Kataloniji omraženog Real Madrida.

Gerard Pique je posljednjih godina nekim svojim izjavama o Real Madridu i njegovim igračima opasno stao na žulj Madrižanima. U nekoliko navrata bilo je žestoke polemike i međusobnih optužbi, no u posljednje vrijeme Pique je okrenuo ploču pa sve češće blagoglagoljivo zbori o Barcinim najvećim rivalima. Piqueu odnedavno ispadaju bomboni iz usta kada priča o Ronaldu, što čini se nije glazba koja je najbolje sjela ultrasima.

Kako god, navijači Barcelone više ne daju bezrezervnu podršku svojim ljubimcima. Očito više nemaju razumijevanja za njihove loše predstave koje su sve učestalije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider