Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odbio produljiti ugovor

Barcelona u siječnju dovodi pojačanje iz Serie A?

Kako piše kolumbijski tisak, Juan Camilo Zuniga, 27-godišnji kolumbijski nogometaš, trebao bi tijekom siječanjskog prijelaznog roka pojačati redove Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zuniga je trenutačno član Napolija, ali je tijekom ljeta odbio produljiti ugovor s klubom u kojem se nalazi od 2009. godine. Tako njegov aktualni ugovor traje do lipnja iduće godine, te je vjerojatno i sam Napoli spreman na prodaju u siječnju kako bi na njemu zaradio daleko više no što bi to mogao kada sezona završi.

U karijeri je ovaj obrambeni igrač, koji uglavnom igra na bočnoj poziciji, nosio dres Atletico Nacionala, te u Seriji A Siene i Napoli.

Dosad je odigrao pedeset utakmica za kolumbijsku reprezentaciju, a nedavno je bio i strijelac u 1. kolu Lige prvaka. No, zabio je atraktivni autogol u ogledu Napolija i Borussiije (D) koji ipak nije naškodio njegovoj momčadi. Napoli je, naime, slavio s 2-1. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider