Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obostrane želje

Barcelona i Juventus spremaju razmjenu, ali čeka se prodaja 'otpisanih'

Ovog vikenda završila su prvenstva u Italiji Španjolskoj, a nova su tema mogući transferi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus je po treći puta zaredom pokorio Serie A. Dominacija, to je riječ kojom se jedino može opisati situaciji u talijanskom prvenstvu jer 102 boda Juventusa ove sezone rekord su svih rekorda. Drugoplasirana Roma čak je 17 bodova ostala u minusu pred strojem Antonija Contea.

Navijači su na oproštaju od sezone tražili ostanak trenera koji je preporodio Staru damu. On sad želi novac za pojačanja i veći iskorak u Ligi prvaka, a ukoliko klub bude 'štedio' Cote bi mogao prihvatiti ponudu nekog europskog kluba.

No, Juventus će morati ipak nekog prodati da bi krenuo u šoping. Paul Pogba i Arturo Vidal dva su igrača koje bi u svojim redovima poželio gotovo svaki trener. Pogba slovi kao ponajbolji mladi nogometaš svijeta, a najčešće se uz njegovo ime veže zanimanje Barcelone, koja želi popraviti tonus mišića u momčadi.

U drugom smjeru bi Katalonci poslali dugogodišnju želju Juvea Alexisa Sancheza i vjerojatno nešto eura. 'Ne skrivamo da želimo Sancheza', poručio je direktor 'zebri' Giuseppe Marotta iako je svjestan da Čileanca želi i Liverpool.

Barcelonu pak čeka veliki remont kojim će upravljati vjerojatni novi trener Luis Enrique. Neslužbeno su europskim gigantima osim Alexisa u izlog stavljeni Mascherano, Song, Pedro, Tello, dok se za Danija Alvesa piše kako je već dogovorio sve s PSG-om. Na prodaju je i Cesc Fabregas, a ako on ode, Barca će inzistirati upravo na Pogbi.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider