Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hat-trick Pedra

Barcelona gazi bez milosti: Prvijenac Neymara, dva gola Messija!

Nogometaši Barcelone pobijedili su u prijateljskoj utakmici selekciju Tajlanda na rasprodanom Rajamangala stadionu u Bankoku s visokih 7-1. Prvijenac je u katalonskom dresu upisao Neymar...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na prvoj od dvije prijateljske utakmice u Aziji prije povratka u Španjolsku Barcelona je još jednom napunila mrežu svog suparnika. Nakon Santosa koji je u Kataloniji "popio" osam komada, samo jedan manje primila je selekcija Tajlanda, koja je doduše uspjela jednom zatresti mrežu španjolskog sastava.

Brazilac Neymar, koji je ovoga ljeta pojačao redove aktualnog prvaka Španjolske, postigao je svoj prvijenac u dresu Barcelone u 12. minuti, a samo dvije minute kasnije Lionel Messi udvostručuje vodstvo iz jedanaesterca koji je sam izborio.

Svega pet minuta kasnije već je 3-0, a strijelac je Pedro. Na novi se pogodak čekalo manje od 10 minuta, a strijelac je ponovno bio Messi. U 36. je i Pedro postigao svoj drugi pogodak, a onda je u 41. Tajland dobio priliku da s bijele točke zabije Barceloni. To je mirno učinio Dangda, poslavši Barceloninog vratara u krivu stranu.

Nakon svega dvije minute nastavka Pedro postiže svoj treći pogodak na susretu za prednost 6-1, a konačnih 7-1 postavlja Alexis Sanchez u 49. Pogodaka u posljednjih 40 minuta nije bilo, no 55 tisuća gledatelja u Bangkoku je bilo vrlo zadovoljno s viđenim od strane ponajbolje momčadi današnjice. (TS) 

Prijateljska:

Tajland – Barcelona 1-7 (Dangda 41 / Neymar 12, Messi 14-11m, 27, Pedro 19, 36, 47, Sanchez 49)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider