Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uključili se u utrku

Barca uzvraća udarac Realu za Neymara: Past će svjetski rekord!

Barcelona je poslala ponudu Tottenhamu za Garetha Balea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona uzvraća udarac Real Madridu za probleme koje su im „kraljevi“ zadali u transferu Brazilca Neymara! Katalonci su se iznenada upleli u utrku za Garetha Balea, najveću zvijezdu Tottenhama i trenutačno najtraženijeg igrača kojeg u svojim redovima žele vidjeti najveći europski klubovi.

Prvi u redu stoji „kraljevski klub“ koji pošto-poto želi dovesti Balea na Santiago Bernabeu. Koliko god da su „kraljevi“ mislili iskrcati za Velšanina, čini se da će morati podebljati ponudu nakon što se Barcelona uključila u utrku. Barca je navodno poslala ponudu u London, ali Tottenham ju je prema neslužbenim informacijama odbio.Daniel Levy, čelni čovjek Tottenhama, nije zadovoljan ponuđenim. Barca službenom ponudom pokušava ostaviti dojam da su njene namjere ozbiljne. Međutim, prilično je očito da je glavna namjera Katalonaca zagorčati život najvećem rivalu tako što će ga natjerati da potroši više no što je planirao. Baš kao što je Real natjerao Barcelonu da za Neymara izdvoji, ako su informacije madridskih medija točno, a čini se da jesu, značajno veću svotu no što je službeno prikazala.

Iako se spekuliralo kako Florentino Perez priprema ponudu od stotinu milijuna, predsjednik Reala se zapravo nadao da bi Balea mogao dobiti za sedamdesetak milijuna eura. Kako sad stvari stoje, lako je moguće da transfer Balea obori svjetski transferni rekord koji drži Cristiano Ronaldo prelaskom iz Manchester Uniteda u Real za ukupno 96 milijuna eura. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider