Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trebalo je biti...

Barca se potrošila uoči Lige prvaka, Martino priznao da je pogriješio

Barcelona je uz dosta problema svladala Betis na svom travnjaku, a Gerardo Martino nakon teško izborene pobjede preuzeo je krivicu i smatra da je mogao neke stvari drugačije napraviti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Susret protiv Betisa trebao je biti lagan posao za Barcelonu, međutim na kraju je Barcelona uz dosta muke stigla do pobjede. Susret protiv Atletica u Ligi prvaka ostavio je dosta traga na Martinovoj momčadi koji priznaje da je mogao neke stvari drugačije napraviti.

"Igrali smo potpuno drugačije nego protiv Atletica. Možda sam i ja pogriješio te mogao promijeniti nekoliko igrača koji su igrali protiv Atletica kako bi imali odmorniju momčad. Nadam se da nas ova utakmica ipak nije toliko iscrpila kao ona u utorak, kaže Gerardo Martino.

Barcelonin trener tvrdi kako nije bilo podcjenjivanja protivnika: "Nismo ih podcijenili nego je Betis odigrao jako dobru utakmicu. U jednom trenutku smo pali zbog umora, međutim na kraju je jedino pobjeda važna. U kratkom razdoblju imamo tri iznimno važne utakmice i na kraju će rezultat biti najvažniji."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider