Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pitanje novca ili...

Barca poslala ponudu Interu, Moratti odlučan: Nema šanse!

Samir Handanovič, vratar Intera, na meti je Barcelone koja traži zamjenu za Victora Valdesa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog četvrtka mediji su izvijestili kako je španjolski nogometni prvak Barcelona ponudila čak 23 milijuna eura Interu za njihovog 28-godišnjeg vratara, Slovenca Samira Handanoviča.

Barcelona još uvijek rješava problem pozicije vratara s obzirom da njihov dosadašnji "broj 1" Victor Valdes odbija produljiti ugovor i traži nove izazove u karijeri.

No, izgleda da će Barcelona morati nastaviti tražiti dalje jer su iz Intera navodno odbili Barceloninu ponudu. Spominje se kako Inter traži čak 30 milijuna eura, no sam vlasnik milanskoga kluba Massimo Moratti je izjavio da neće prodavati Slovenca bez obzira na cifru koja bude nuđena:

„Handanovič ostaje s nama. O ovim informacijama koje vi nudite u tisku ja ne znam ništa. No, nije prvi puta, mnogo toga neistinitog se piše u novinama. Garantiram vam da Handanovič i dalje ostaje u Interu.“

Spomenimo da je slovenski vratar prošle sezone za Inter upisao 48 nastupa u svim natjecanjima, te je primio 70 pogodaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider