Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Špekulacije se obistinile

'Barça ponudila 30 milijuna funti za Juana Matu'

Početkom tjedna je Mundo Deportivo izvještavao kako je Barcelona ozbiljno zagrizla za dovođenjem 25-godišnjeg španjolskog reprezentativca iz Chelseaja Juana Mate...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, Barcelona je, pomalo čudno, spremna dignuti ruke od sjajnog mladog dvojca kojeg ima u klubu, Thiaga Alcantare (najbolji igrač EP do 21 godine) i Cristiana Tella. U tom slučaju, klub definitivno mora osnažiti vezni red, a očigledno su to mislili napraviti dovođenjem Mate.

Podsjetimo da je još prije dvije godine Barcelona vodila pregovore s Matom kada je ovaj bio na putu odlaska iz Valencije. No, istureni vezni nogometaš je tada izabrao Chelsea. Daily Mail, pak, u srijedu piše da je Barcelona poslala i službenu ponudu u London, te da nudi 30 milijuna engleskih funti.

O svemu tome se još nije izjasnio Chelsea, kao što se čeka i riječ novog tamošnjeg trenera Josea Mourinha o Mati i njegovom statusu.

Na početku karijere, u sezoni 2006/07, Mata je, zanimljivo, nosio dres druge momčadi madridskog Reala.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider