Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najplaćeniji

Barca ponosno objavila dogovor s Messijem: Zarađivat će pravo bogatstvo

Iz španjolskog prvaka Barcelone objavili su da su dogovorili potpisivanje novog ugovora s ponajboljim nogometašem današnjice Lionelom Messijem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Revidirani će ugovor biti službeno potpisan u sljedećih nekoliko dana, odnosno prije nego što se četverostruki osvajač Zlatne lopte otputi na pripreme argentinske reprezentacije. Sadašnji Messijev ugovor vrijedi do 2018. godine, a novim bi trebao biti vezan za Camp Nou još jednu sezonu više.

No, ono zbog čega su i pokrenuti pregovori o novom ugovoru je bila želja da Messi postane najbolje plaćeni nogometaš svijeta, ispred Cristiana Ronalda. Tako će, pišu katalonski mediji, 26-godišnjak ubuduće zarađivati 20 milijuna eura godišnje uz razne bonuse koji će mu dodatno povećati primanja.

Messi je s 354 gola prvi strijelac u povijesti Barcelone, a skupio je više nastupa za katalonski klub (424) od bilo kojeg stranca. U svakoj od pet posljednjih sezona je postizao barem 40 pogodaka, a još mu samo osam golova nedostaje da postane najbolji strijelac u povijesti španjolske prve lige. U dresu Barcelone je osvojio 21 trofej, uključujući šest naslova u Primeri i tri u Ligi prvaka.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider