Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gospodski komentari

Barca ne sipa otrov: 'Sudac je bio loš, ali nije kriv za naš poraz'

Pomoćni trener Barcelone Jordi Roura pojavio se na konferenciji za novinare nakon teškog poraza na Allianz Areni od Bayerna (4:0), u sklopu prve polufinale utakmice Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Kada izgubite s tako velikom razlikom, osjećaj nije dobar. Bayern je odigrao sjajno i važno je da im čestitamo na tome", započeo je Roura, pa se osvrnuo na samu utakmicu.

>> Bayern fantastičan i bez Mandže: Povijesno gaženje Barcelone!

>> Španjolski mediji bijesni: 'Tri gola Bayerna su neregularna!'

"U prvom smo poluvremenu igrali jako dobro, no u drugom smo u potpunosti pali. Pokušali smo biti što svježiji za susret, no na kraju smo izgledali slabo na travnjaku", kaže Roura, koji je potom objasnio zašto je Barca napravila samo jednu zamjenu: "Nismo smatrali prikladnim ikoga zamijeniti. Svaki je igrač na travnjaku dao sve od sebe. Nemamo im što zamjeriti."

"Znamo da je gotovo nemoguće nadoknaditi ovakav zaostatak. No, dat ćemo sve od sebe i vidjeti gdje će nas to dovesti."

I Roura je bio suočen s pitanjem o sucu utakmice, Mađaru Viktoru Kassaiju, koji je, prema mišljenju španjolske Marce, propustio poništiti prva tri pogotka bavarskog kluba: "Sudac je bio jako loš. Donio je nekoliko neregularnih i dvojbenih odluka, ali to nije razlog našeg poraza. Činjenica je da je Bayern odigrao odličnu utakmicu", zaključio je Roura.

Komentirajući mađarske suce od osude njihovih odluka suzdržao se i Gerard Pique:

"Sudac nije kriv za ništa. Bayern je bio bolji, brži i jači od nas. Uopće nije potrebno spominjati suce. Gotovo je nemoguće nadoknaditi ovaj rezultat, ali dat ćemo sve od sebe u uzvratu."

"Izgubili smo protiv velike momčadi kao što je Bayern. Moramo se psihički podići što je prije moguće! Veliki zagrljaj svim navijačima Barcelone", napisao je Valdes.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider