Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki interes, visoka cijena

Barca i jedan madridski klub jako 'zagrizli' za zvijezdu Porta!

Sjajni kolumbijski nogometaš Jackson Martinez, aktualni član Porta, zapeo je za oko najvećim klubovima Europe, pa čak i Barceloni, tvrdi njegov menadžer Giovanni Fiore...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Martinez (26) u svojoj prvoj europskoj sezoni, od dolaska iz Jaguaresa (Mek), igra sjajno u redovima portugalskog prvaka. U 30 utakmica za klub postigao je čak 26 pogodaka, što nije prošlo neopaženo kod ponajvećih klubova Europe!

"Mogu vam potvrditi da je Barcelona jako zainteresirana za Jacksona. No, Barcelona nije jedini španjolski klub zainteresiran, tu je i jedan madridski", otkrio je, pomalo zagonetno, Fiore.

"Uglavnom, postoji veliki inters za mog klijenta. Pa čak i od talijanskih klubova. Međutim, govorimo o visokoj otkupnoj cijeni, jer je Jackson iznimno važan član svoje momčadi", rekao je Martinezov menadžer za Tuttomercatoweb.

Aktualni Martinezov ugovor s Portom istječe 2016. godine, a njegova trenutna cijena, prema Transfermarktu, iznosi 8.5 milijuna eura. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider